Штипка
Забавен портал...
Прелистување категорија

Македонија

“Натура Терапи” донираше пренослив ЕХО апарат за ултразвучна дијагностика на Kлиниката за детски…

Денес клиниката за детски болести во Скопје доби значајна донација од компанијата Натура Терапи. Станува збор за современ, пренослив ЕХО апарат за…