Штипка
Забавен портал...
Прелистување категорија

Разно

Логичка загатка со обувки

Секоја од обувките има своја вредност, така на крај ќе го добиете резултатот. Загатката е лесна и едноставна... Ве очекуваме со вашите одговори во…