Штипка
Забавен портал...
Прелистување категорија

Занимливости

Зошто е здраво да се пие кафе?

Стотици истражувања во изминатите години покажале дека кафето и не е толку штетно како што се мислело некогаш. Всушност, многу експерти сметаат…