Штипка
Забавен портал...
Прелистување категорија

Љубов и секс

Лош секс значи лоша врска

Факт е дека сексуалната складност и апетит се подеднакво важни како и било кој друг аспект на заедничкиот живот на секој пар. Зошто лош секс…

Утрински секс за убав ден

Не за џабе рекле денот се познава по утрото. Добриот почеток на денот во голема мера придонесува и за негово добро заврашување. Според некои…