Штипка
Забавен портал...

Министерката за култура во елегантен фустан од кашмир и свила во Рим, дело на македонскиот дизајнер…

Македонската делегација предводена од министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска, ја започна официјалната и работна посета во рамки на…