Штипка
Забавен портал...

„Уживај во пролетта со Бонукс“ во Веро Маркетите

Време е за пролетно освежување на алиштата, а Бонукс е овде да ви помогне со наградна игра која трае до 10-ти јуни само во Веро маркетите во Скопје, Тетово и Битола.

„Навистина е предизвик четиричлено семејство да се организира во текот на динамичниот ден на работа. Затоа секогаш имам резервно пакување  на детергент на кој секогаш му верувам. Во текот на денот пуштаме и по две машини алишта, но затоа тука е Бонукс за да алиштата мирисаат прекрасно и по пеглањето. Пролетта е за уживање, а додека правите прошетки одлично е чувството кога мирисате на чисти алишта“, вели водителката Милена Антовска која се придружи на кампањата „Уживај во пролетта со Бонукс“.

Правилата за наградната игра се едноставни и може да се вклучи секое полнолетно лице кое ќе купи Бонукс од маркетите на ВЕРО во Скопје, Тетово и Битола.

„Сите кои сакаат да се вклучат во наградната игра можат да купат производи од брендот Бонукс во вредност од најмалку 299 денари во ВЕРО маркетите во Скопје: Аеродром, Тафталиџе, Центар, ГТЦ, Чаир, Центар, Кисела Вода, во Тетово и во Битола 1 и 2. Потоа да го пополнат купонот со податоци и да станат потенцијални добитници на машина за перење, детергент Бонукс Магнолија од 2 килограми или пегла за алишта. Сите правила за наградната игра прочитајте ги на следниот линк www.puzzleconnection.eu/bonux додаваат од Агенцијата што ја организира наградната игра за брендот Бонукс.

Со среќа!

Коментари
Loading...